Brasserie De Poort

Borrelen in Doesburg

Even uitrusten na een lekkere wandeling of na het winkelen even borrelen in Doesburg? Kom dan langs bij Brasserie De Poort. Wij serveren heerlijke koude en warme dranken op onze locatie in het centrum van Doesburg. Hier heb je ook uitzicht op de historische Martinikerk. Wat kunnen we voor jou inschenken?

Instagram social Facebook social

Borrel arrangementen

Brasserie De Poort heeft verschillende borrel arrangementen. Zo kun je kiezen voor een high beer of high wine. Daarbij krijg je natuurlijk ook wat lekkere hapjes die passen bij het gekozen arrangement. Zo kun jij genieten van je drankje en hapje en regelen wij de rest. Echt even ontspannen en borrelen in Doesburg. Ga je liever voor iets zonder alcohol? Dan hebben we ook een high tea met passende hapjes. Onze arrangementen zijn perfect om lekker te borrelen in Doesburg met een gezelschap.

borrelen doesburg

Doesburg en omgeving

Doesburg ligt op fietsafstand van de prachtige omgeving van de Veluwe. Ben je dus van plan om de Veluwe te bezoeken? Kom dan borrelen in Doesburg bij Brasserie De Poort. Wij zorgen ervoor dat er een warm of koud drankje voor je klaar staat. Zo kun je even genieten van de mooie stad met het historische karakter. Ook hebben wij mooie lunchgerechten en kunnen wij een lekker diner verzorgen. Bezoek je Doesburg en omgeving? Kom dan eens bij ons langs.

bier-borrelen-doesburg, bier spijs arrangement

Borrelkaart

Op onze menukaart vind je ook onze borrelsnacks. Deze zijn los van een arrangement te verkrijgen en worden vers voor je bereid. Zo kun je kiezen voor bitterballen, nachos, charcuterie of ga je toch voor ons Borrelplateau De Poort? We hebben keuze genoeg uit snacks en dranken, dus we hebben voor iedereen wel wat.

Ben je benieuwd wat er naast onze borrelsnacks op de menukaart staat? Bekijk deze dan om te zien wat voor lunch en diner wij te bieden hebben.

Kom gezellig langs voor een hapje

Reserveer nu een plekje

    Reserveert u voor vanavond? Geef dan voor 17:00 uw reservering door. Mocht u na die tijd willen reserveren voor dezelfde dag, bel ons dan even (0313-235000) om zeker te weten dat er nog plek is.