Genieten in Doesburg

Arrangementen

Bij Brasserie de Poort kun je genieten van diverse leuke arrangementen, waaronder onze High Tea, Bier-spijs en Wijn-spijs. Zo is het leuk om te doen samen met je vrienden, vriendinnen of familie. Uiteraard horen de bijbehorende hapjes bij deze arrangementen! Wil je graag gebruik maken van een van onze arrangementen? Deze zijn alleen mogelijk op reservering.

Reserveer nu

Instagram social Facebook social

Een leuk uitje

High Tea

Een High Tea is van oorsprong een Engelse theeceremonie. Dit concept is overgewaaid naar Nederland en dat vinden wij zeker niet erg. Het leuke aan een High Tea is dat er genoeg hapjes zijn voor zowel de liefhebber van hartig, maar ook voor de zoetekauw. Deze heerlijke hapjes worden gepresenteerd op een meerdere laags etagère. Uiteraard hoort daar een warme pot thee bij. Een High Tea is er voor elke gelegenheid. Bijvoorbeeld voor een babyshower, verjaardag of bijkletsen met vriendinnen. Kom jij genieten van een High Tea arrangement bij Brasserie de Poort? Onze High Tea is alleen mogelijk op reservering.

bier spijs arrangement bij brasserie de poort, een assortiment van affligem biertjes en bijpassende spijs. Ook wel bierproeverij of high beer.

Bier-spijs

Ben jij een echte bierliefhebber? Dan is een bier-spijs arrangement wat voor jou. Hierbij ga je 5 verschillende soorten bier proeven met bijpassende gerechten. Ons enthousiaste team vertelt je meer over de bieren en gerechten en waarom deze zo goed bij elkaar passen. Je kunt het dus wel zien als een soort bierproeverij waarbij je wordt voorzien van de lekkerste gerechtjes die genoeg vullen voor een lunch of diner. Zo maak je van bier drinken een culinaire belevenis. Seizoensbier, blond, weizen, IPA of tripel? Wij hebben het allemaal in huis. Een bier-spijs arrangement is een leuk uitje voor een verjaardag, vrijgezellenfeest of Vaderdag. Daarnaast is het ook een leuk uitje om samen met vrienden en collega’s te doen. Kom jij gezellig met je gezelschap genieten van de lekkerste bieren en gerechten? Vergeet dan niet van tevoren te reserveren. Wij zorgen voor de rest!

 

brasserie de poort in de buurt

Gezellig samen wijnen

Wijn-spijs

Naast de High Tea en bier-spijs arrangementen mag het wijn-spijs arrangement natuurlijk niet ontbreken! Een gezellige manier om maar liefst 5 verschillende wijnen te proeven met bijpassende gerechten. Met de juiste combinaties is een wijn-spijs een heerlijk all-in-arrangement. Het perfecte arrangement voor als je met een groep bent voor bijvoorbeeld een verjaardag, vrijgezellenfeest of een vriendinnendag. Benieuwd naar meer wijnen? Bekijk dan hier de drankenkaart. Reserveer ons heerlijke wijn-spijs arrangement en geniet samen van de lekkerste wijnen en gerechten voor lunch of diner.

Kom gezellig langs voor een hapje

Reserveer nu een plekje

'

    Reserveert u voor vanavond? Geef dan voor 17:00 uw reservering door. Mocht u na die tijd willen reserveren voor dezelfde dag, bel ons dan even (0313-235000) om zeker te weten dat er nog plek is.

    '