Genieten in Doesburg

Arrangementen

Bij Brasserie de Poort kun je genieten van diverse leuke arrangementen, waaronder onze High Tea, High Beer en High Wine. Zo is het leuk om te doen samen met je vrienden, vriendinnen of familie. Uiteraard horen de bijbehorende hapjes bij deze arrangementen! Wil je graag gebruik maken van een van onze arrangementen? Deze zijn alleen mogelijk op reservering.

Instagram social Facebook social

Een leuk uitje

High Tea

Een High Tea is van oorsprong een Engelse theeceremonie. Dit concept is overgewaaid naar Nederland en dat vinden wij zeker niet erg. Het leuke aan een High Tea is dat er genoeg hapjes zijn voor zowel de liefhebber van hartig, maar ook voor de zoetekauw. Deze heerlijke hapjes worden gepresenteerd op een meerdere laags etagère. Uiteraard hoort daar een warme pot thee bij. Een High Tea is er voor elke gelegenheid. Bijvoorbeeld voor een babyshower, verjaardag of bijkletsen met vriendinnen. Kom jij genieten van een High Tea arrangement bij Brasserie de Poort? Onze High Tea is alleen mogelijk op reservering.

high tea arrangement doesburg

High Beer

Ben jij een echte bierliefhebber? Dan is een High Beer arrangement wat voor jou. Een High Beer is de stoere tegenhanger van een High Tea, waarbij je verschillende soorten bier gaat proeven. Je kunt het dus wel zien als een soort bierproeverij. Het theeleuten wordt vervangen door speciaalbieren met bijpassende gerechtjes. Zo maak je van bier drinken een culinaire belevenis. Seizoensbier, blond, weizen, IPA of tripel? Wij hebben het allemaal in huis. Een High Beer is een leuk uitje voor een verjaardag, vrijgezellenfeest of Vaderdag. Daarnaast is het ook een leuk uitje om samen met vrienden en collega’s te doen. Kom jij gezellig met je gezelschap genieten van een High Beer? Vergeet dan niet van tevoren te reserveren. Wij zorgen voor de rest!

high wine arrangement doesburg

Gezellig samen wijnen

High Wine

Naast de High Tea en High Beer arrangementen mag de High Wine natuurlijk niet ontbreken! Een gezellige manier om verschillende wijnen te proeven met bijpassende hapjes. Met de juiste combinaties is een High Wine een heerlijk all-in-borrelarrangement. Het perfecte arrangement voor als je met een groep bent voor bijvoorbeeld een verjaardag, vrijgezellenfeest of een vriendinnendag. Benieuwd naar meer wijnen? Bekijk dan hier de wijnkaart. Reserveer onze heerlijke High Wine en geniet samen van de lekkerste wijnen en hapjes.

Kom gezellig langs voor een hapje

Reserveer nu een plekje

'

    '