Brasserie De Poort

High tea Doesburg bij Brasserie de Poort

U wilt graag een high tea in Doesburg plannen maar weet niet goed waar? Mogen we u voorstellen aan Brasserie de Poort; Het sfeervolste restaurant van Doesburg met een hoop opties voor uw high tea. Lees verder hier onder voor onze opties.

Instagram social Facebook social

Ontdek en geniet

High tea in Doesburg tijdens jouw dagje uit

Vooral tijdens uw dagje uit kan Brasserie de Poort erg goed dienen als geschikte plek voor high tea in Doesburg. We hebben namelijk plekken voor uw fietsen wanneer u bijvoorbeeld een fietstocht door Doesburg doet. Ook zijn zijn we goed gelegen in het centrum van Doesburg. Zo kunt u de lunch gemakkelijk combineren met uw andere activiteiten.

 

 

 

 

Ook hebben we een menukaart met vele verschillende heerlijke en betaalbare gerechten. Lees verder voor de menukaart. 

dessert gerecht van brasserie de poort te doesburg

Lekkere high tea in Doesburg voor iedereen

Bij Brasserie de Poort bieden we een lekkere lunch aan met een groot aantal opties. Bekijk hier onder de menukaart met onze opties. Heeft u allergieën? Geef het aan bij de gastheer of gastvrouw dan wordt er rekening mee gehouden. Wil je toch iets van tevoren bespreken? Aarzel niet om contact op te nemen via 0313 – 235000

 

Ons lekkere restaurant en terras in Doesburg biedt ruimte voor jou en je vrienden en familie. Maar zeker ook voor jou en je zakelijke relatie staat ons team klaar om jouw lunch te verzorgen. Reserveer hieronder direct je lunch zodat je zeker bent van een plekje.

Geniet bij Brasserie de Poort

Reserveer nu jouw plek

    Reserveert u voor vanavond? Geef dan voor 17:00 uw reservering door. Mocht u na die tijd willen reserveren voor dezelfde dag, bel ons dan even (0313-235000) om zeker te weten dat er nog plek is.