Bier-spijs arrangement

Ben jij een ware liefhebber van bier? Dan hebben wij het perfecte bier-spijs arrangement voor jou. Duik in de wereld van smaak en genot. Bij ons arrangement krijg je de kans om maar liefst 5 verschillende soorten bier te proeven, elk zorgvuldig geselecteerd en gepaard met verrukkelijk bijpassende hapjes (ook wel spijs).

Reserveren

Instagram social Facebook social

Culinaire reis met bier en spijs

Ons team staat klaar om je mee te nemen op een culinaire reis, waarbij ze je alles vertellen over de bieren en gerechten en waarom deze combinaties zo goed bij elkaar passen. Het is meer dan alleen een bierproeverij: deze culinaire beleving laat je nieuwe smaken proeven en ontdekken.

Of je nu fan bent van seizoensbieren, blond, weizen, IPA of tripels, bij ons vind je een uitgebreide selectie van de beste bieren. Laat je verrassen door de diversiteit en complexiteit van onze biercollectie, terwijl je geniet van heerlijke gerechten die speciaal zijn gemaakt om de smaken van de bieren aan te vullen.

wijn spijs arrangement

High wine

Heb je liever wijn? Geen probleem. Speciaal voor jou hebben we een high wine arrangement. Je proeft vijf verschillende soorten wijnen. Ook krijg je verschillende bijpassende gerechten.

Voor iedere gelegenheid

Een bier-spijs arrangement is niet alleen geschikt voor een verjaardag, vrijgezellenfeest of Vaderdag, maar het is ook een geweldige manier om quality time door te brengen met vrienden en collega’s. Maak van je uitje een onvergetelijke ervaring waarbij je samen geniet van goed gezelschap, fantastisch bier en verrukkelijke gerechten.

Reserveer nu om teleurstelling te voorkomen! Ons arrangement is populair en de beschikbaarheid is beperkt. Laat ons voor de rest zorgen terwijl jij ontspant en geniet van een onvergetelijke bier-spijs ervaring. Je kunt ook op onderstaande formulier invullen om direct een tafel te reserveren. Wees er snel bij voordat we geen plaats meer hebben!

Kom gezellig langs

Reserveer nu

    Reserveert u voor vanavond? Geef dan voor 17:00 uw reservering door. Mocht u na die tijd willen reserveren voor dezelfde dag, bel ons dan even (0313-235000) om zeker te weten dat er nog plek is.