Een beetje over ons

Over Brasserie de Poort

Brasserie de Poort is een nieuwe aanwinst in het centrum van Doesburg. Wil je meer weten over ons? Ontdek hier onze brasserie en welke mogelijkheden wij jou kunnen bieden.

Reserveer een plekje!

Instagram social Facebook social
gezellig terras doesburg: het terras van brasserie de poort. Verschillende bankjes en tafels, naast de kerk, in heerlijk zonnig weer.

Ontdek onze brasserie

Brasserie de Poort in het centrum van Doesburg

Eerder kende je Brasserie de Poort misschien wel als Grand Cafe Duo. Maar sinds 1 december 2019 zijn we een nieuw hoofdstuk gestart. In het hartje van Doesburg, met uitzicht op de Martinikerk, hebben wij een toplocatie voor een heerlijke lunch, gezellige borrel en een smakelijk diner. Iedereen is bij ons welkom. Jong en oud, kleine of grote groepen, wij ontvangen je graag in onze industrieel vormgegeven brasserie. Zien wij je binnenkort? Vergeet dan niet wat achter te laten op onze Poort Of Fame!

Over de mogelijkheden

Bij Brasserie de Poort

Brasserie de Poort kent eindeloze mogelijkheden voor iedereen. Zo kun je bij onze brasserie ook genieten van een heerlijke high tea, wijn-spijs arrangement en bier-spijs arrangement. Hier worden uiteraard passende hapjes bij geserveerd! Ook dineren komt met vele opties. Zo kun je op dinsdag, woensdag of donderdag al genieten van een verrassingsmenu voor maar 19,50 per persoon. Kom je in het weekend langs en zie je te veel lekker eten op de kaart? Ga dan voor ons shared dining arrangement. Onze koks verrassen je graag! Naast heerlijk lunchen, borrelen en dineren kun je hier je eigen feest organiseren. Dit is mogelijk vanaf 21:00 uur. Liever gewoon een feestje bijwonen? Wij beginnen elk weekend goed met ons eigen feestje: Freaky Friday!

heerlijk frisse ijskoffie bij brasserie de poort

Kom gezellig langs voor een hapje

Reserveer nu een plekje

    Reserveert u voor vanavond? Geef dan voor 17:00 uw reservering door. Mocht u na die tijd willen reserveren voor dezelfde dag, bel ons dan even (0313-235000) om zeker te weten dat er nog plek is.