Een beetje over ons

Over Brasserie de Poort

Brasserie de Poort is een nieuwe aanwinst in het centrum van Doesburg. Ontdek hier onze brasserie en welke mogelijkheden wij jou kunnen bieden.

Reserveer een plekje!

Instagram social Facebook social
gezellig terras doesburg

Ontdek onze brasserie

Brasserie de Poort in het centrum van Doesburg

Eerder kende je Brasserie de Poort misschien wel als Grand Cafe Duo. Maar sinds 1 december 2019 zijn we een nieuw hoofdstuk gestart. In het hartje van Doesburg, met uitzicht op de Martinikerk, hebben wij een toplocatie voor een heerlijke lunch, gezellige borrel en een smakelijk diner. Iedereen is bij ons welkom. Jong en oud, kleine of grote groepen, wij ontvangen je graag in onze industrieel vormgegeven brasserie. Zien wij je binnenkort? Vergeet dan niet wat achter te laten op onze Poort Of Fame!

Over de mogelijkheden

Bij Brasserie de Poort

Brasserie de Poort kent eindeloze mogelijkheden voor iedereen. Zo kun je bij onze brasserie ook genieten van een heerlijke high tea, high wine en high beer. Hier worden uiteraard passende hapjes bij geserveerd! Ook dineren bij Brasserie de Poort komt met vele opties. Zo kun je op dinsdag, woensdag of donderdag al genieten van een verrassingsmenu voor maar 19,50 per persoon. Kom je in het weekend langs en zie je te veel lekker eten op de kaart? Ga dan voor ons shared dining arrangement. Onze koks verrassen je graag! Naast heerlijk lunchen, borrelen en dineren kun je hier je eigen feest organiseren. Dit is mogelijk vanaf 21:00 uur. Liever gewoon een feestje bijwonen? Wij beginnen elk weekend goed met ons eigen feestje: Freaky Friday!

terras drankje brasserie de poort

Kom gezellig langs voor een hapje

Reserveer nu een plekje