Brasserie De Poort

Eten en drinken in Doesburg

Lekker eten en drinken in Doesburg doe je natuurlijk bij Brasserie De Poort. Zo kun je bij ons genieten van de lekkerste drankjes als borrel. Maar ook onze lunch en diner zijn een aanrader. Brasserie De Poort ligt in het centrum van Doesburg met een prachtig uitzicht op de Martinikerk. Op die manier ervaar je de historische binnenstad van Doesburg met lekker eten en drinken.

Instagram social Facebook social

Lunchen in historisch Doesburg

Even bijkomen met een lunch in Doesburg? Ook dat kan bij Brasserie De Poort. We hebben een uitgebreide lunchkaart met voor iedereen wel wat. Ga je voor een broodje, uitsmijter, salade of wordt het toch een tosti? Bij ons kun je genieten van veel variatie. Zo kun je met onze lunch genieten van lekker eten en drinken in het centrum van Doesburg. Weet je al wat het wordt? Bekijk dan ook eens onze menukaart.

lunch doesburg

Lekker eten in Doesburg

Even lekker eruit en genieten van lekker eten en drinken in Doesburg? Dan ben je bij Brasserie De Poort op de goede plek. Zo hebben we verschillende gerechten op onze kaart staan voor een leuk a la carte diner. Of laat je je verrassen door onze chefs? Dan kun je gaan voor ons verrassingsmenu. Heb je zin om het diner met iemand te delen? Dan hebben we shared dining. Ideaal als je met twee mensen of meer bent.

bier-borrelen-doesburg, bier spijs arrangement

Drinken in Doesburg

Bij Brasserie De Poort in Doesburg kun je ook een high tea, high wine of high beer doen. Je wordt dan voorzien van heerlijke dranken afhankelijk van het gekozen arrangement. Daarnaast zorgen we ervoor dat je kunt genieten van lekkere hapjes die passen bij de dranken. Zo kun jij heerlijk ontspannen en regelen wij de rest voor je. Heerlijk toch?

Heb je vragen over onze gerechten, arrangementen of wil je lekker eten en drinken in Doesburg? Neem dan gerust contact met ons op!

Kom gezellig langs voor een hapje

Reserveer nu een plekje

'

    Reserveert u voor vanavond? Geef dan voor 17:00 uw reservering door. Mocht u na die tijd willen reserveren voor dezelfde dag, bel ons dan even (0313-235000) om zeker te weten dat er nog plek is.

    '