High wine arrangement

Ben je op zoek naar een heerlijk high wine arrangement? Dan ben je bij Brasserie de Poort aan het juiste adres. Wij bieden maar liefst vijf verschillende soorten wijn aan met heerlijke bijpassende gerechten. Dit is echt een belevenis en leuk om met z'n tweeën of met een groep te doen. Wees er op tijd bij! Klik hieronder om een tafel te reserveren.

Reserveren

Instagram social Facebook social

Een manier om wijn te proeven

  • Kijk eerst naar de kleur van de wijn. Over het algemeen geldt: hoe lichter de kleur, hoe lichter de wijn smaakt.
  • Vervolgens kun je de wijn voorzichtig wervelen (rollen) zodat de wijn schommelt in het glas. Hierdoor komen aroma’s vrij die de geur sterker maken
  • Steek je neus in het glas en ruik goed aan de wijn. De echte wijnkenners kunnen ruiken wat voor soort wijn het is.
  • De laatste stap is het nemen van een slokje van de wijn. Laat de wijn in je mond circuleren. Bespreek samen wat je van de wijn vindt.

Bijpassende gerechten

Bij een high wine arrangement horen natuurlijk bijpassende gerechten. Net als de wijnen kunnen wij je niet precies vertellen wat je krijgt. Wel houden we rekening met uw allergieën en persoonlijke smaak. Alle gerechten zijn perfect in combinatie met de wijnen.

bier spijs arrangement bij brasserie de poort, een assortiment van affligem biertjes en bijpassende spijs. Ook wel bierproeverij of high beer.

High beer

Heb je liever bier? Geen probleem. Speciaal voor jou hebben we een high beer arrangement. Je proeft vijf verschillende soorten bieren. Ook krijg je verschillende bijpassende gerechten.

High Tea

Wil je liever alcoholvrije drankjes proeven? Ook dat is geen probleem. Wij verzorgen graag een high tea arrangement voor je. Er zijn tal van heerlijke hapjes die worden gepresenteerd op een etagère met meerdere lagen. Uiteraard is een heerlijke warme pot thee inbegrepen.

 

Contact

Neem contact met ons op als je een high wine, high beer of high tea arrangement wilt. Je kunt ook op onderstaande knop klikken om direct een tafel te reserveren. Wees er snel bij voordat we geen plaats meer hebben!

Kom gezellig langs

Reserveer nu

'

    Reserveert u voor vanavond? Geef dan voor 17:00 uw reservering door. Mocht u na die tijd willen reserveren voor dezelfde dag, bel ons dan even (0313-235000) om zeker te weten dat er nog plek is.

    '