Restaurant dichtbij Ellecom

Restaurant Hummelo

Op zoek naar een gezellig restaurant in de buurt van Hummelo om te genieten van heerlijk eten en drinken in een sfeervolle omgeving? Dan ben je bij Brasserie de Poort in Doesburg aan het juiste adres! Onze brasserie biedt een uitgebreide menukaart met diverse culinaire gerechten en dranken.

 

Of je nu komt lunchen, borrelen of dineren, wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Lees hier meer over Brasserie de Poort en reserveer snel om te genieten van onze gastvrijheid en heerlijke gerechten.


Brasserie de Poort nabij Hummelo

Wanneer je op zoek bent naar een restaurant in de buurt van Hummelo, ben je bij Brasserie de Poort aan het juiste adres. Onze brasserie is gevestigd in Doesburg, op slechts enkele kilometers van Hummelo. Bij Brasserie de Poort kun je in een gezellige en ontspannen sfeer genieten van heerlijke gerechten en drankjes. Onze menukaart biedt een ruime keuze aan zowel lunch- als dinergerechten, waarbij zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van verse en lokale ingrediënten.

Of je nu komt voor een romantisch diner met je partner, een gezellige avond met vrienden of een zakendiner, bij Brasserie de Poort word je goed bediend. Ons gastvrije personeel zorgt ervoor dat het je aan niets ontbreekt. Bovendien hebben wij ook een gezellig terras waar je kunt genieten van een drankje in de zon.

Restaurant Ellecom

Restaurant Hummelo: lunch, diner en meer

Bij Brasserie de Poort ben je aan het juiste adres voor een heerlijke lunch of diner. Zo bieden wij een uitgebreide menukaart met diverse gerechten, zowel voor liefhebbers van vlees als vis en vegetarisch. Daarbij werkt onze keukenbrigade met verse ingrediënten en bereidt alle gerechten met passie en oog voor detail. Ook voor een gezellige borrel met vrienden of collega’s ben je bij ons aan het juiste adres. Zo biedt onze uitgebreide drankenkaart een ruime keuze aan wijnen, bieren, cocktails en meer.

 

Naast onze vaste kaart bieden wij ook seizoensgebonden gerechten aan. Zo geniet je bij ons altijd van de lekkerste en meest verse gerechten passend bij het seizoen. Dit alles in een unieke sfeer waarin je kunt genieten van de lekkerste gerechten.


Reserveer in ons restaurant dichtbij Hummelo

Wij hopen dat deze informatie je heeft kunnen overtuigen om bij ons te komen lunchen of dineren in ons restaurant nabij Hummelo. Wil je verzekerd zijn van een tafel in ons gezellige restaurant? Reserveer dan eenvoudig en snel via onze website of bel ons op om je tafel te reserveren. Ons team staat klaar om je te verwelkomen in onze sfeervolle brasserie en je een onvergetelijke culinaire ervaring te bezorgen. Tot snel bij Brasserie de Poort!

Kom gezellig langs

Reserveer nu

'

    Reserveert u voor vanavond? Geef dan voor 17:00 uw reservering door. Mocht u na die tijd willen reserveren voor dezelfde dag, bel ons dan even (0313-235000) om zeker te weten dat er nog plek is.

    '