Brasserie De Poort

Lunchen in Gelderland bij Brasserie de Poort

Op bezoek in Gelderland en wil je ergens lunchen? Kom dan naar Brasserie de Poort, in het pitoreske Doesburg. Het sfeervolste restaurant van Doesburg vlak na de iconische kerk. Ontdek de oude hanzestad door heerlijk te lunchen bij ons.

Instagram social Facebook social

Ontdek en geniet

Lunchen in Doesburg tijdens jouw dagje uit

Vooral tijdens jouw dagje in Gelderland kan je lunchen bij onze Brasserie. Dit is goed te combineren met een bezoek aan onze prachtige oude Hanzestad. De gezellige café’s, de mooie oude straten, en de iconische mosterdfabriek kan je niet missen tijdens jouw bezoek in Gelderland. Houd je van varen? Ook met de boot is Doesburg goed te bereiken.

 

Daarnaast hebben we ook en menukaart met vele verschillende heerlijke en betaalbare gerechten. Lees verder voor de menukaart. 

gerecht 5 van brasserie de poort in doesburg

Lekker lunchen in Doesburg voor het hele gezin

Bij Brasserie de Poort kan je lunchen in Gelderland met veel verschillende opties. Zie ook hier onder de menukaart. Bij allergieën en bijzondere wensen, doen wij graag ons uiterste best om je van dienst te zien. Aarzel dan ook niet om contact op te nemen via 0313 – 235000

de lunchkaart van brasserie de poort

 

Kom heerlijk lunchen op ons terras in Doesburg, Gelderland. Kom eens binnenlopen, of boek één van onze arrangementen. Deze arrangementen zijn speciaal samengesteld voor bier, wijn, of high-tea liefhebbers! Geniet van onze stad en ons heerlijke eten.

Geniet bij Brasserie de Poort

Reserveer nu jouw plek

'

    Reserveert u voor vanavond? Geef dan voor 17:00 uw reservering door. Mocht u na die tijd willen reserveren voor dezelfde dag, bel ons dan even (0313-235000) om zeker te weten dat er nog plek is.

    '