Borrelarrangement

Onze borrelarrangementen zijn ontworpen om je smaakpapillen te verwennen en je een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Kies uit ons wijn-spijs arrangement of ons bier-spijs arrangement, waarbij je maar liefst vijf verschillende drankjes kunt proeven, elk met een bijpassend gerecht dat de smaken perfect complementeren.

Reserveren

Instagram social Facebook social

Het wijn-spijs arrangement

Bij het wijn-spijs borrelarrangement proef je vijf verschillende wijnen die met zorg zijn samengesteld. Per seizoen wisselen de wijnen en bijpassende hapjes. Onze sommeliers hebben kennis van de beste combinaties van smaken. Laat je meenemen in de wereld van wijn. Prikkel je zintuigen en boek nu! Of bekijk onze drankenkaart voor het huidige aanbod.

Borrelarrangement met bier

Bent je meer een bierdrinker? Dan is ons bier-spijs borrelarrangement perfect voor jou. Ook hier heeft ons team vijf unieke bieren voor u uitgekozen met bijbehorende hapjes. De arrangementen kunnen naar wens worden aangepast, bijvoorbeeld met een specifiek thema. Het arrangement boekt u hier.

voor ieder wat wils tijdens een borrelarrangement

Voor ieder wat wils

Onze borrelarrangementen zijn ideaal voor allerlei gelegenheden, van verjaardagen tot feestjes, omdat we de arrangementen volledig naar jouw wensen kunnen aanpassen. Of je nu een specifiek thema hebt, bepaalde dieetwensen of gewoon iets anders in gedachten hebt, we staan klaar om ervoor te zorgen dat jouw borrelmoment perfect verloopt.

Contact

Neem contact met ons op als je een high wine, high beer of high tea arrangement wilt. Je kunt ook op onderstaande knop klikken om direct een tafel te reserveren. Wees er snel bij voordat we geen plaats meer hebben!

Kom gezellig langs

Reserveer nu

    Reserveert u voor vanavond? Geef dan voor 17:00 uw reservering door. Mocht u na die tijd willen reserveren voor dezelfde dag, bel ons dan even (0313-235000) om zeker te weten dat er nog plek is.