In doesburg lunch eten?

Kom naar Brasserie de Poort in Doesburg voor een heerlijke lunch! Kies uit verschillende broodjes en arrangementen voor een heerlijke lunch ervaring, midden in het centrum van Doesburg. Geniet van ons zonnige terras onder de kerk.

Reserveren

Instagram social Facebook social

Mogelijkheden

Onze brasserie heeft verschillende warme broodjes, koude broodjes, tosti’s en soepen op de kaart staan. Ga je voor een speciale lunch? Kies dan voor onze clubsandwich! Voor iedereen is er wel wat wils. Nieuwschierig naar onze kaart voor jouw lunch in Doesburg? Bekijk hem hier.

High Tea

Wilt u een high tea in Doesburg plannen? Dat kan bij Brasserie de Poort! Onder de prachtige Martinikerk geniet u van kleine gerechtjes geserveerd met thee. De gerechten worden op een etàgere geserveerd en de gerichten zijn een mix van zoet, hartig, en sandwich gerechten. Uiteraard is de thee ook te vervangen voor een ander drankje naar wens. Lees meer over onze High Tea.

Centraal gelegen in Doesburg

Wist u dat Brasserie de Poort centraal gelegen is in het oude stadscentrum van Hanzestad Doesburg? Ons terras bevindt zich direct onder de Martinikerk, een prachtige locatie. Geniet van het uitzicht en de zon.

brasserie de poort gerecht 2024

Borrelen terwijl je in Doesburg lunch eet?

Misschien houdt u meer van een borrel met een klein hapje. Denk dan eens aan een Wijn Spijs of Bier Spijs arrangement. U krijgt vijf wijnen of bieren, gepaard met mooie gerechten, die qua smaak perfect aansluiten op de drankjes!

Contact

Neem contact met ons op als je een arrangement of lunch wilt plannen. Je kunt ook op onderstaande knop klikken om direct een tafel te reserveren. Wees er snel bij voordat we geen plaats meer hebben!

Kom gezellig langs

Reserveer nu

'

    Reserveert u voor vanavond? Geef dan voor 17:00 uw reservering door. Mocht u na die tijd willen reserveren voor dezelfde dag, bel ons dan even (0313-235000) om zeker te weten dat er nog plek is.

    '