Goedkoop uit eten? Bij Brasserie de Poort lever je niet in op kwaliteit

Op zoek naar een betaalbare maar heerlijke eetervaring? Bij Brasserie de Poort kan je goedkoop uiteten zonder in te leveren op luxe. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan smakelijke gerechten en verfrissende drankjes tegen zeer betaalbare prijzen. Geniet bijvoorbeeld van ons drie gangen menu voor maar 25 euro per persoon!

Reserveren

Instagram social Facebook social
bier spijs arrangement bij brasserie de poort, een assortiment van affligem biertjes en bijpassende spijs. Ook wel bierproeverij of high beer.

Arrangementen

Bij Brasserie de Poort kan je goedkoop uit eten doordat wij verschillende arrangementen bieden voor een vaste prijs. Ieder arrangement voor een vast bedrag. Geniet van onze verrukkelijke dinermenu’s, speciaal samengesteld met verse ingrediënten en veel liefde. Bekijk al onze arrangementen.

High tea voor lunch

Of je nu op zoek bent naar een snelle hap tijdens je lunchpauze of uitgebreid wilt genieten van een smaakvolle maaltijd, onze lunchmenu’s bieden voor elk wat wils. Daarnaast kan je bij ons een High Tea boeken. Kijk hier voor meer informatie.

Shared Dining

Deel een gezellige avond met vrienden of familie met onze shared diner-opties. Geniet van heerlijke gerechten en creëer mooie herinneringen terwijl je geniet van elkaars gezelschap, allemaal voor een vriendelijke prijs. Bekijk de kaart voor onze meest recente prijzen.

Wijn spijs of bier spijs

Trakteer jezelf op een luxueuze ervaring met onze bier spijs en wijn spijs arrangementen. Geniet van een selectie van fijne wijnen, verrukkelijke theeën of ambachtelijke bieren, vergezeld van smaakvolle hapjes, alles voor een betaalbare prijs.

Goedkoop uit eten en toch drie gangen?

Op dinsdag, woensdag en donderdag bieden wij een speciaal 3-gangen menu voor slechts 25 euro per persoon aan! Dit is jouw kans om te genieten van een heerlijke culinaire ervaring zonder de bank te breken. Mis deze kans niet om goedkoop uit eten te gaan bij Brasserie de Poort!

gezellig terras doesburg: het terras van brasserie de poort. Verschillende bankjes en tafels, naast de kerk, in heerlijk zonnig weer.

Kom gezellig langs

Reserveer nu

'

    Reserveert u voor vanavond? Geef dan voor 17:00 uw reservering door. Mocht u na die tijd willen reserveren voor dezelfde dag, bel ons dan even (0313-235000) om zeker te weten dat er nog plek is.

    '