gezellig terras doesburg

Kom gezellig langs bij Brasserie de Poort in Doesburg

Bij Brasserie de Poort kun je genieten van verrukkelijke cocktails, lunch, avondeten, shared dining, high wine, high tea of high beer. Op onze menukaart staat dan ook voor ieder wat wils. Laat je je liever verrassen door onze koks of probeer je liever verschillende gerechten? Kies dan tussen ons verrassingsmenu en een shared dining menu van drie of vier gangen! Alleen een drankje? Dat kan natuurlijk ook! Kom gezellig langs en geniet van ons mooie terras, de speciale brouwsels, verfijnde wijnen en heerlijke kopjes koffie. Wij zijn je wel verschijnen!


Brasserie de Poort in Doesburg

Brasserie de Poort stond voorheen bekend als Grand Café Duo. Maar sinds 1 december 2019 aan een nieuw hoofdstuk begonnen. Onze locatie is de uitgelezen plek voor een verrukkelijke lunch, gezellige borrel en een verrukkelijk diner in het centrum van Doesburg, met uitzicht op de Martinikerk. Bij ons is iedereen welkom. In onze industrieel ingerichte brasserie heten wij iedereen van harte welkom: jong en oud, kleine en grote gezelschappen. Zien wij je binnenkort?

brasserie de poort doesburg

De mogelijkheden

Bij Brasserie de Poort is er voor ieder wat wils. Bovendien kun je bij ons terecht voor high wine, high beer en high tea. Uiteraard wordt hierbij voor passende gerechten gezorgd! Er zijn natuurlijk ook nog andere mogelijkheden om te dineren bij Brasserie de Poort. Zo kun je op dinsdag, woensdag of donderdag dineren van een verrassingsmenu voor slechts 19,50 per persoon.


Weekenden bij Brasserie de Poort

Kom in het weekend langs en bekijk alle heerlijke gerechten op de kaart. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit ons shared dining arrangement. Hierbij laten onze koks je graag versteld staan! Naast een verrukkelijke lunch, borrel en diner kun je ook je eigen feestje organiseren. Het tijdstip hiervoor is 21:00 uur. Liever een feestje bijwonen? Dat kan bij ons eigen feest, genaamd Freaky Friday, waarmee we het weekend goed beginnen.

gezellig terras doesburg

Feest organiseren bij Brasserie de Poort

Een feest organiseren in Doesburg? Dan is Brasserie de Poort de ideale locatie voor jou. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor een geslaagd feest. Ook kunnen wij de ruimte volledig omtoveren naar jouw wensen. Dit kunnen we allemaal geheel in overleg doen. Kortom, bij ons kun je terecht voor goede muziek, een toplocatie en een gezellige sfeer. Hierdoor is jouw feest compleet bij Brasserie de Poort!

Kom gezellig langs

Reserveer nu

'

    '