Restaurant dichtbij Ellecom, romantisch

Eetcafé Doesburg

Brasserie de Poort is het gezelligste eetcafé van Doesburg. Met een breed scala aan gerechten, van hartig tot zoet, is er voor ieder wat wils. Ons team in de keuken zorgt dan ook voor de lekkerste gerechten met de beste verse ingrediënten.

In onze sfeervolle brasserie kun je genieten van een heerlijke lunch, diner of gewoon een drankje en een hapje. Wij hebben ook een ruime keuze aan wijnen, bieren en cocktails om je maaltijd compleet te maken.

Het maakt niet uit of je alleen, met je partner of met een groep komt. Bij Brasserie de Poort zul je je altijd welkom voelen. Wij heten je dan ook van harte welkom in ons eetcafé in hartje Doesburg.


Gerechten voor ieder wat wils

Bij Brasserie de Poort in Doesburg hebben we een breed scala aan gerechten om in ieders behoefte te voorzien. Of je nu op zoek bent naar een hartig, licht of zoet gerecht, wij hebben voor ieder wat wils.

Onze menukaart biedt een ruime keuze aan vlees- en visgerechten, pastagerechten, salades en broodjes. We hebben ook een aantal vegetarische en veganistische opties beschikbaar. Voor de zoetekauwen hebben we ook een aantal heerlijke desserts, zoals onze dame blanche en frambozen ganache.

Ons gedreven team bereidt alle gerechten met de beste, verse ingrediënten voor een ultieme smaakbeleving.

Restaurant Ellecom

Sfeervolle brasserie voor lunch, diner of een borrel

Bij Brasserie de Poort in Doesburg kun je terecht voor een heerlijke lunch, gezellig diner of gewoon een drankje in onze sfeervolle brasserie. Ons ruime aanbod aan gerechten, van hartig tot zoet, biedt voor ieder wat wils.

Het maakt niet uit of je komt voor een snelle hap tijdens je lunchpauze of een uitgebreid diner met vrienden. Bij Brasserie de Poort ben je van harte welkom. Daarnaast hebben wij een ruime keuze aan wijnen, bieren en cocktails om je bezoek compleet te maken.

Onze gezellige brasserie is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van lekker eten en drinken in een ongedwongen sfeer.


Wij verwelkomen je graag in ons eetcafé in hartje Doesburg

Wij hopen je binnenkort te mogen verwelkomen in Brasserie de Poort, het gezelligste eetcafé van Doesburg. Onze gezellige brasserie is de perfecte plek om in een ontspannen sfeer te genieten van lekker eten en drinken. Ons ruime aanbod aan gerechten, van hartig tot zoet, biedt voor ieder wat wils. Onze gepassioneerde koks bereiden de heerlijkste gerechten met de beste, verse ingrediënten.

Het maakt daarbij niet uit of je kiest voor een heerlijke lunch, een gezellig diner of gewoon een hapje of drankje. Bij Brasserie de Poort ben je altijd welkom. Hopelijk zien wij je binnenkort!

Kom gezellig langs

Reserveer nu

    Reserveert u voor vanavond? Geef dan voor 17:00 uw reservering door. Mocht u na die tijd willen reserveren voor dezelfde dag, bel ons dan even (0313-235000) om zeker te weten dat er nog plek is.