Brasserie De Poort

Eten Doesburg

Voor een smaakvolle culinaire ervaring in Doesburg ben je van harte welkom bij Brasserie de Poort. Hier kun je genieten van de meest verrukkelijke diners en lunches. Bovendien biedt Brasserie de Poort een prachtig uitzicht op de Martinikerk, die majestueus oprijst vanuit het centrum van Doesburg. Dit biedt de mogelijkheid om heerlijk te dineren en te genieten van een verfrissend drankje, terwijl je het historische hart van Doesburg verkent. Benieuwd of er nog beschikbaarheid is voor een onvergetelijke diner- of lunch ervaring in ons restaurant te Doesburg? Je kunt moeiteloos een tafel reserveren om dit te ontdekken.

Reserveren

Instagram social Facebook social

Lunch Doesburg

Een zalige lunch ervaring in Doesburg beleven? Dan ben je van harte welkom bij Brasserie de Poort. Op onze uitgebreide lunchkaart vind je voor elk wat wils. Ga je voor een smakelijk broodje, een klassieke uitsmijter, een frisse salade of een verrukkelijke tosti? De diversiteit is ruim vertegenwoordigd bij ons. Dit belooft dus een heerlijke maaltijd te worden, midden in het centrum van Doesburg. Ben je al op de hoogte van ons aanbod? Neem gerust een kijkje op onze menukaart en we verwelkomen je graag binnenkort in ons restaurant.

lunch doesburg

Uit eten in Doesburg

Bij Brasserie de Poort in Doesburg kun je niet alleen lunchen, maar ook uitgebreid dineren. We bieden een scala aan mogelijkheden, variërend van buffetten tot zakenlunches, en van een heerlijke high tea tot een perfecte kop koffie. Ons restaurant in Doesburg is de ideale plek voor een culinaire invulling van elke gelegenheid. De warme, bourgondische sfeer van ons interieur zorgt voor een gezellige ambiance. Op ons terras kun je volop genieten van smakelijke gerechten zolang het weer het toelaat.

menukaart de poort gerecht

Brasserie de Poort

In onze brasserie kun je ondergedompeld worden in een industriële ambiance terwijl je geniet van een buitengewoon smakelijke lunch, een ontspannen borrel en een voortreffelijk diner. Bij Brasserie de Poort is er voldoende ruimte voor jou, je vrienden, familie en zelfs zakelijke connecties. Ons toegewijde team staat klaar om een memorabele beleving voor je te creëren. Heb je vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Kom gezellig langs voor een hapje of een drankje

Reserveer nu een plekje

'

    Reserveert u voor vanavond? Geef dan voor 17:00 uw reservering door. Mocht u na die tijd willen reserveren voor dezelfde dag, bel ons dan even (0313-235000) om zeker te weten dat er nog plek is.

    '