brasserie de poort doesburg

High wine Doetinchem

Liefhebbers van wijn? Kom samen met jouw gezelschap genieten van een high wine nabij Doetinchem bij Brasserie de Poort in Doesburg. Gedurende de high wine proeven jullie 5 verschillende wijnen met bijpassende gerechten. Een high wine is het perfecte cadeau om te geven of om te krijgen. Vier je verjaardag, vrijgezellenfeest of vriendinnendag met het high wine arrangement bij Brasserie de Poort. 


Wat is een high wine?

Een high wine is een variant op de high tea, waarbij in plaats van thee en hartige en zoete hapjes, wijn en smaakvolle gerechten worden geserveerd. Gedurende de high wine bij Brasserie de Poort maken jullie kennis met 5 verschillende soorten wijn en bijpassende hapjes. De hapjes worden geselecteerd en uitgeserveerd aan de hand van jullie gekozen wijn. Een high wine is een perfect uitje voor een verjaardag, vrijgezellenfeest of vriendinnendag. Geniet van heerlijke wijnen onder het genot van diverse hapjes. Benieuwd naar onze wijnen? Bekijk hier onze wijnkaart.

 

Restaurant Ellecom

Vrijgezellenfeest high wine

Een high wine is het ultieme uitje voor een vrijgezellenfeest. Geniet samen met de bruid of bruidegom van heerlijke wijnen terwijl jullie het leven en de liefde vieren. Proost samen op het aanstaande huwelijk en laat onze medewerkers jullie door middel van wijnen met bijpassende gerechtjes in de watten leggen. 


Uitstekende bereikbaarheid 

Gedurende een high wine worden er enkele glazen alcohol gedronken. Gelukkig is Brasserie de Poort in Doesburg gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Vanuit Doetinchem bereik je onze Brasserie binnen ongeveer 20 minuten met het openbaar vervoer. Je vindt Brasserie de Poort in het centrum van Doesburg.

High wine reserveren 

Een high wine reserveren is telefonisch en via het formulier op onze website mogelijk. Wij zijn dagelijks (met uitzondering van maandag) telefonisch bereikbaar vanaf 10.00 uur. Onze medewerkers staan voor jou en je gezelschap klaar om jullie een onvergetelijke high wine middag of avond te bieden. Heb je vragen over ons high wine arrangement? Neem gerust contact met ons op.

Kom gezellig langs

Reserveer nu

'

    Reserveert u voor vanavond? Geef dan voor 17:00 uw reservering door. Mocht u na die tijd willen reserveren voor dezelfde dag, bel ons dan even (0313-235000) om zeker te weten dat er nog plek is.

    '