Restaurant dichtbij Ellecom, romantisch

Horeca Doesburg

Bij Brasserie de Poort in Doesburg ben je aan het juiste adres voor een uitgebreide selectie aan smakelijke drankjes en culinaire ervaringen. Of je nu zin hebt in een ontspannen lunch, een voortreffelijk diner, een gezellige shared diner-ervaring, een verrukkelijke high wine, een sfeervolle high tea of een karakteristieke high beer, ons menu heeft voor ieder wat wils. Wij heten je van harte welkom bij Brasserie de Poort, de horecagelegenheid in Doesburg.


Horeca Doesburg centrum

Breng een bezoek aan Brasserie de Poort in het centrum van Doesburg. Je vindt in het centrum van Doesburg diverse gezellige cafés, intieme restaurants en uitnodigende brasseries. Wandel voor een bezoek aan onze brasserie door de straten van Doesburg en laat je verrassen door de prachtige historische architectuur die Doesburg te bieden heeft. De ware aantrekkingskracht van Doesburg wordt echter zonder twijfel gevoed door haar bescheiden omvang. Hieruit ontstaat een intieme sfeer die bezoekers omarmt en uitnodigt om het ritme van het leven te vertragen. Ontdek de wonderlijke aantrekkingskracht van Doesburg en geniet van haar ingetogen charme.

 

Restaurant Ellecom

Brasserie de Poort

Bij Brasserie de Poort zijn de mogelijkheden werkelijk grenzeloos, voor iedere gast. Je kunt bij ons genieten van een weelderige variëteit aan ervaringen, waaronder verrukkelijke high tea, high wine en high beer sessies. Bij elk van deze arrangementen worden natuurlijk perfect passende hapjes geserveerd, om je smaakpapillen te verwennen.

Bovendien biedt dineren bij Brasserie de Poort een uitgebreide keuze aan opties. Op dinsdag, woensdag en donderdag kun je al vanaf €19,50 per persoon genieten van ons verrassingsmenu. Voor degenen die tijdens het weekend aankomen en worden overweldigd door de verleidelijke gerechten op onze menukaart, is ons shared dining arrangement een uitstekende keuze. Onze getalenteerde koks staan klaar om je te verrassen met hun culinaire creaties!

 

Reserveer een tafel

Stap binnen in een wereld van culinaire verwennerij en gastvrijheid bij Brasserie de Poort in Doesburg. Om je reservering compleet te maken, hoef je slechts een paar stappen te volgen. Bezoek onze website en navigeer naar het reserverings gedeelte. Hier kun je je voorkeursdatum en -tijd selecteren. Wij kijken ernaar uit om jou en je gezelschap te mogen verwelkomen bij Brasserie de Poort in Doesburg.

Kom gezellig langs

Reserveer nu

    Reserveert u voor vanavond? Geef dan voor 17:00 uw reservering door. Mocht u na die tijd willen reserveren voor dezelfde dag, bel ons dan even (0313-235000) om zeker te weten dat er nog plek is.