Restaurant dichtbij Ellecom, romantisch

Ijs Doesburg

Bij Brasserie de Poort in Doesburg kun je niet alleen terecht voor een lekker hapje en drankje, maar ook voor heerlijk ijs! Onze brasserie biedt een ruime keuze aan smaken, zodat er voor ieder wat wils is. Zo kun je kiezen uit een Dame Blanche, een Frambozen Ganache of een Stroopwafel Dream. Wil je toch liever een kopje koffie met bonbons, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Maar bij Brasserie de Poort hebben we nog veel meer te bieden dan alleen ijs. Ons gezellige en sfeervolle café biedt een ruime keuze aan speciaalbieren, wijnen en cocktails voor een avond vol ontspanning en plezier. En als je hongerig bent, kun je ook kiezen uit een ruim aanbod aan hapjes en maaltijden op onze menukaart.

Kom langs en beleef zelf de gezellige sfeer van Brasserie de Poort in Doesburg, en geniet van ons heerlijke ijs. Wij zien je graag binnenkort!


Meer dan alleen ijs: speciaalbieren, wijnen en cocktails

Op zoek naar iets anders dan gewoon ijs? Dan kun je bij ons voor veel meer terecht. Wij bieden namelijk de lekkerste gerechten voor lunch en diner. Kijk hiervoor gerust eens op onze menukaarten. Verder hebben we ook de lekkerste hapjes die je onder het genot van een lekker drankje kunt nuttigen. Onze bartenders adviseren je graag bij het kiezen van de juiste drankjes bij ons heerlijke ijs.

Kortom, we hebben voor ieder wat wils. Daarbij maakt het niet uit of je op zoek bent naar een verfrissende cocktail op een warme dag of een lekker speciaalbiertje na het werk. Kom langs en ontdek wat wij naast ijs nog meer te bieden hebben!

Restaurant Ellecom

Beleef de gezellige sfeer van Brasserie de Poort in Doesburg

Onze brasserie ademt een huiselijke en gezellige sfeer uit waar je je meteen thuis zult voelen. Het maakt daarbij niet uit of je komt voor een ontspannen middagje borrelen met vrienden of een romantisch diner met je geliefde, bij ons ben je altijd welkom. Laat je verrassen door onze heerlijke gerechten en uitgebreide drankenkaart en ervaar de gezellige sfeer van Brasserie de Poort in Doesburg.


Geniet van ons heerlijke ijs in Doesburg!

Wij hopen dat wij je hebben kunnen overtuigen om Brasserie de Poort in Doesburg te bezoeken voor ons heerlijke ijs. Dat neemt niet weg dat onze brasserie veel meer biedt dan alleen ijs. Zo vind je op onze kaart een ruime keuze aan speciaalbieren, wijnen en cocktails en heerlijke hapjes.

Kom langs en ervaar zelf de gezellige sfeer van onze brasserie in Doesburg. Wij zien je graag binnenkort!

Neem contact op

Voor onduidelijkheden kun je altijd contact met ons opnemen. Je kunt ons telefonisch bereiken op 0313 – 235000 of je kunt mailen naar info@brasseriedepoort.nl. Vul het onderstaande formulier in om te reserveren.

Kom gezellig langs

Reserveer nu

'

    Reserveert u voor vanavond? Geef dan voor 17:00 uw reservering door. Mocht u na die tijd willen reserveren voor dezelfde dag, bel ons dan even (0313-235000) om zeker te weten dat er nog plek is.

    '