Brasserie De Poort

Lekker eten in de buurt

Bij Brasserie de Poort in Doesburg kan je lekker gaan eten in de buurt. Onze brasserie biedt verschillende arrangementen, namelijk high tea, bier-spijs en wijn-spijs. Onze arrangementen zijn samengesteld door onze ervaren koks, die heerlijke drankjes en hapjes samen serveren.

Instagram social Facebook social

Lekker eten in de buurt van Doesburg

High tea arrangement

De bekende Engelse thee ceremonie, de high tea, is al langer overgewaaid naar Nederland. Een warme pot thee wordt samen met hapjes gepresenteerd. Bij ons high tea arrangement zijn er verschillende zoete en hartige hapjes beschikbaar. Deze worden gepresenteerd op een etagère met meerdere lagen. Zin om lekker te eten in de buurt? Zoek niet verder dan Brasserie de Poort voor een heerlijke High Tea!

 

e

 

Daarnaast hebben we ook en menukaart met vele verschillende heerlijke en betaalbare gerechten. Lees verder voor de menukaart. 

een gerecht van brasserie de poort, lekker eten in de buurt

Wijn-spijs arrangement

Lekker eten in de buurt onder genot van een wijntje? Onze brasserie biedt wisselende wijnen aan voor de echte wijnliefhebber. Tijdens een wijn-spijs arrangement krijg je vijf verschillende wijnen aangeboden. Bij iedere wijn heeft onze kok bijpassende gerechten gekozen. Leer meer over wijn en geniet van heerlijke hapjes!

 

Bier-spijs

Ook de bierliefhebbers zijn wij niet vergeten. Ons bier-spijs arrangement lijkt erg op het wijn-spijs arrangement qua opbouw. De vijf verschillende soorten bieren zijn afgestemd op gerechten. Proef allerlei soorte bier, zoals seizoensbier, blond, weizen, of iets anders!bierproeverij of bier spijs of high beer. Foto van texels skuumkoppe 0.0 van de socials van brasserie de poort, lekker eten in de buurt

Geniet bij Brasserie de Poort

Reserveer nu jouw plek

'

    Reserveert u voor vanavond? Geef dan voor 17:00 uw reservering door. Mocht u na die tijd willen reserveren voor dezelfde dag, bel ons dan even (0313-235000) om zeker te weten dat er nog plek is.

    '