Lunch Dieren, high tea in doesburg

Lunch Dieren

Genieten van een overheerlijke lunch nabij Dieren? Brasserie de Poort is een knus grand café in het centrum van Doesburg. Het centrum van Doesburg bestaat uit talloze bezienswaardigheden, karakteristieke straatjes en gezellige lunchrooms. Kom langs bij Brasserie de Poort en geniet van al het moois dat Doesburg te bieden heeft.


Restaurant nabij Dieren

Wanneer je op zoek bent naar een gezellig restaurant nabij Dieren, ben je bij Brasserie de Poort in het centrum van Doesburg aan het juiste adres. Bij onze brasserie ben je welkom om aan te schuiven voor een overheerlijke lunch, borrel of smakelijk diner. Je vindt Brasserie de Poort aan de Markt 13 in Doesburg. Onze brasserie is de perfecte uitvalsbasis voor een kop koffie of een lunch wanneer je de historische binnenstad van Doesburg aan het verkennen bent. Vanuit onze brasserie kijk je uit op de welbekende Martinikerk van Doesburg.

Lunch dieren

Bereikbaarheid vanuit Dieren

Brasserie de Poort is dankzij zijn centrale ligging in het centrum van Doesburg gemakkelijk te bereiken met zowel het openbaar vervoer als de auto vanuit Dieren. In de nabije omgeving van Brasserie de Poort vind je voldoende parkeergelegenheden. Wandelaars en fietsers vanuit Dieren bezoeken de historische binnenstad van Doesburg met enige regelmaat. Wanneer je onze brasserie bezoekt, raden wij je aan om zeker eens een kijkje te nemen in de binnenstad van Doesburg.


Arrangementen Brasserie de Poort

Naast een lunch of diner bieden wij diverse arrangementen aan. Denk hierbij aan een high tea, high wine of high beer arrangement. De mogelijkheden om smakelijk genieten van een hapje en een drankje zijn bij Brasserie de Poort eindeloos. Lees hier meer over onze arrangementen voor een dagje uit in Doesburg nabij Dieren.

Lunch reserveren Dieren

Wil jij samen met jouw gezelschap aanschuiven bij Brasserie de Poort voor een overheerlijke lunch of een smakelijk diner? Een tafel reserveren in onze brasserie is zowel telefonisch als via het formulier op onze website mogelijk. Wij zijn dagelijks vanaf 10.00 uur geopend (met uitzondering van maandag). Onze medewerkers heten je graag welkom in onze brasserie in het centrum van Doesburg.

Kom gezellig langs

Reserveer nu

    Reserveert u voor vanavond? Geef dan voor 17:00 uw reservering door. Mocht u na die tijd willen reserveren voor dezelfde dag, bel ons dan even (0313-235000) om zeker te weten dat er nog plek is.