gezellig terras doesburg

Eten of een lunch in Doesburg

Voor heerlijk eten of een lunch in Doesburg kun je natuurlijk terecht bij Brasserie de Poort. Zo kun je genieten van de lekkerste diners en lunches. Ook de Martinikerk is prachtig te zien vanuit Brasserie de Poort, die in het hart van Doesburg ligt. Zo eet je lekker en drink je natuurlijk een heerlijk drankje terwijl je het historische centrum van Doesburg beleeft. Benieuwd of wij nog een plekje vrij hebben voor een diner of lunch in ons restaurant in Doesburg? Reserveer dan eenvoudig een tafel in ons restaurant.


Lunch in Doesburg

Heb je zin in een heerlijke lunch in Doesburg? Dan ben je bij Brasserie de Poort aan het juiste adres. Op onze uitgebreide lunchkaart staat voor ieder wat wils. Kies je voor een broodje, een uitsmijter, een salade of een tosti? De variatie is groot bij ons. Dat wordt dus heerlijk eten in het hart van Doesburg. Al bekend met wat er allemaal is? Neem gerust een kijkje op onze menukaart en dan zien we je graag binnenkort bij ons in het restaurant.

 

Lekker eten of een heerlijke lunch bij Brasserie de Poort in Doesburg

Wij richten ons op het verzorgen van heerlijk bereide maaltijden in een vriendelijke omgeving waar iedereen zich thuis voelt. Door onze uitstekende ligging midden in Doesburg hebben wij een prachtig terras met uitzicht op de Martinikerk. Simpel gezegd, de omgeving is ideaal om in Doesburg te eten en wij hopen dat jij er net zo over denkt. Tot gauw.

brasserie de poort doesburg

Avondeten in Doesburg

Bij Doesburg’s Brasserie de Poort kun je naast lunchen ook dineren. Alles van buffetten tot zakenlunches, maar ook high tea en een goede kop koffie. Voor een gastronomische invulling van elke gelegenheid is ons restaurant in Doesburg de ideale locatie. Onze inrichting heeft een gezellige, bourgondische uitstraling. Op ons terras geniet je van de lekkerste maaltijden zolang het weer het toelaat.


Eten op de menukaart van ons restaurant in Doesburg

De koks van ons restaurant in Doesburg maken verrukkelijke gerechten. Onze crew weet precies hoe zij de culinaire hoogstandjes onder leiding van onze gastheer en koks moeten aanbieden. Zij doen dit op professionele wijze met liefde en passie voor eten. De uitgebreide menukaart biedt tal van alternatieven. Zo kan iedereen een maaltijd vinden die hij of zij lekker vindt.

bier-borrelen-doesburg, bier spijs arrangement

Arrangementen

Bij Brasserie de Poort in Doesburg kun je ook een high tea, een high wine, of een high beer bestellen. Afhankelijk van de bundel die je kiest, krijg je heerlijke drankjes. Ook zorgen wij ervoor dat je heerlijke hapjes kunt eten die goed passen bij de drankjes. Zo kun jij lekker ontspannen, terwijl wij voor de rest zorgen. Is het niet heerlijk?


Kom gezellig langs

Reserveer nu

'

    Reserveert u voor vanavond? Geef dan voor 17:00 uw reservering door. Mocht u na die tijd willen reserveren voor dezelfde dag, bel ons dan even (0313-235000) om zeker te weten dat er nog plek is.

    '