Restaurant dichtbij Ellecom, romantisch

Eten in een brasserie dichtbij Dieren

Ben je op zoek naar een goed restaurant in de buurt van Dieren? Een restaurant dat meer biedt dan alleen heerlijk eten? Dan ben je bij Brasserie de Poort aan het juiste adres! De mensen die hier werken hebben oprechte liefde voor gastvrijheid en zullen je met open armen ontvangen.

Op zoek naar meer informatie over Brasserie de Poort? Of wil je een tafel reserveren? Lees verder of reserveer snel een tafel in ons uitnodigende restaurant nabij Dieren!


Restaurant omgeving Dieren

Brasserie de Poort ligt op korte afstand van Dieren. Het is dan ook eenvoudig om Brasserie de Poort vanuit Dieren te bereiken met de auto of de fiets. Ook voor fervente wandelaars is de afstand geen probleem. Door de gunstige ligging is Brasserie de Poort een charmant en weelderig restaurant naast Dieren met veel parkeergelegenheid die voor iedereen goed bereikbaar is.

Restaurant Ellecom

Gezelligheid in restaurant Dieren

In onze brasserie in Dieren en op het terras kun je gemakkelijk aanschuiven voor een verrukkelijke lunch, diner of borrel. In het gezellige Brasserie de Poort staat eten centraal en kun je terecht voor lunch, diner en cocktails. Dat merk je dan ook direct als je ons restaurant in het centrum bezoekt.

Heb je nu al trek in een verrukkelijke lunch of diner? Of ben je aan het wandelen op één van de vele Doesburgse wandelroutes en heb je zin in een kopje koffie. Kom dan bij ons eten en ervaar hoe topkwaliteit en gezelligheid samengaan.


Reserveer restaurant nabij Dieren

Ons restaurant bij Dieren is ideaal voor elke gelegenheid en serveert alles van lunch tot diner en van borrel tot koffie. Wij houden graag rekening met ieders specifieke wensen. Neem daarom gerust contact met ons op. Bel 0313-235000 of mail naar info@brasseriedepoort.nl om contact op te nemen. Wij zien je graag in ons restaurant nabij Dieren!

Kom gezellig langs

Reserveer nu

    Reserveert u voor vanavond? Geef dan voor 17:00 uw reservering door. Mocht u na die tijd willen reserveren voor dezelfde dag, bel ons dan even (0313-235000) om zeker te weten dat er nog plek is.