Restaurant in Doesburg centrum

Brasserie de Poort

Ben je op zoek naar een leuk en gezellig restaurant midden in het centrum van Doesburg? Dan ben je bij Brasserie de Poort aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd op de markt en kijken uit op de Martinikerk, een fijne locatie dat veel sfeer met zich mee brengt. Bij ons kun je terecht voor een overheerlijke lunch, een gezellige borrel en een smakelijk diner. Met onze uitgebreide kaart is er voor iedereen wel iets. Wil je binnenkort langskomen? Vergeet dan niet te reserveren!

RESERVEREN

Instagram social Facebook social

Even ontspannen

Lunch in het centrum van Doesburg

Op zoek naar de een goede lunch in het centrum van Doesburg na een wandeling of na het winkelen? Kom dan eens bij ons lunchen! Wij bieden je graag onze uitgebreide lunchkaart aan. Deze lunchkaart varieert van een warm broodje met geitenkaas tot een salade met overheerlijke gegrilde diamanthaas. Onze brasserie is van dinsdag tot en met zondag vanaf 10:00 uur geopend voor een heerlijke lunch. Wil je onze lunchkaart bekijken? Klik dan hier.

menukaart de poort gerecht
gezellig terras doesburg

Gezellig samen bijpraten

Borrel in het Centrum van Doesburg

Niets gezelliger dan in industriële sfeer genieten van een hapje en een drankje. Kom bij ons langs voor een borrel op de Markt in Doesburg. Onze borrelkaart bestaat uit diverse borrelhapjes, diverse wijnen, ontzettend veel cocktails en maar liefst 20 soorten Wiskey en Jenever. Of het nou een zakelijke borrel of een vrijdagmiddagborrel is, wij van Brasserie de Poort staan voor je klaar. Ben je benieuwd naar al onze dranken en hapjes? Bekijk dan hier de dranken- en borrelkaart.

Eten in het centrum van Doesburg

Diner in het centrum van Doesburg

Dineren in een heerlijk restaurant in het centrum van Doesburg? Met onze uitgebreide dinerkaart staan wij graag voor je klaar. Wij serveren diverse voorgerechten, hoofdgerechten, desserts, maar ook specials en kids gerechten. Op deze manier kan iedereen bij ons terecht. Laat je je graag verrassen? Kies dan ons verrassingsmenu of ga voor een shared dining 3 of 4 gangen menu! Benieuwd naar de verschillende gerechten? Bekijk deze dan hier.

Uit eten Dieren home
terras brasserie home

Een keer iets anders

Arrangementen

Naast onze lunch, diner en drankenkaart bieden wij ook verschillende arrangementen aan in onze brasserie op de Markt in Doesburg. Zo kun je bij ons terecht voor een High Tea, High Wine en een High Beer. Genieten van een heerlijke middag met bijbehorende hapjes in de leukste brasserie van Doesburg. Laat het ons dan even weten, dan zorgen wij ervoor dat alles klaar staat wanneer je komt.

Ons team zorgt graag voor een onvergetelijke ervaring. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Kom gezellig langs voor een hapje

Reserveer nu een plekje

'

    Reserveert u voor vanavond? Geef dan voor 17:00 uw reservering door. Mocht u na die tijd willen reserveren voor dezelfde dag, bel ons dan even (0313-235000) om zeker te weten dat er nog plek is.

    '