Brasserie De Poort

Restaurant Doesburg

Ons restaurant, Brasserie de Poort, is gelegen in het centrum van Doesburg, tegenover de Martinikerk, waardoor het de ideale plek is voor een verrukkelijke lunch, ontspannen borrel en een heerlijk diner. In onze brasserie in industriële stijl is iedereen welkom: jong en oud, klein en groot.

Reserveren

Instagram social Facebook social

Arrangement Brasserie de Poort

Bij Brasserie de Poort is er voor ieder wat wils. In ons restaurant in Doesburg kunt u terecht voor allerlei verschillende soorten dranken en hapjes! Er zijn vele mogelijkheden om te dineren bij Brasserie de Poort. Zo is er op dinsdag, woensdag of donderdag een verrassingsdiner voor slechts € 19,5 per persoon. Staat er in het weekend te veel lekkers op de kaart? Ga dan naar onze gezamenlijke eetzaal. Onze koks zullen je aangenaam verrassen! Hier kun je naast heerlijk lunchen, borrelen en dineren ook je eigen feestje vieren. De tijd voor een feestje is op dit moment 21:00 uur. Wil je liever gewoon een feestje bijwonen? Dan is er aan het begin van elk weekend ons eigen feest genaamd Freaky Friday.

Koffie in Doesburg

Menukaart restaurant Doesburg

De menukaart van Brasserie de Poort is zeer uitgebreid door de vele mogelijkheden op de kaart. Een heerlijke lunch, diner of borrel. Het kan allemaal in het centrum van Doesburg. Drink je naast de borrel ook graag een speciaal biertje? Ook dat is mogelijk! Wij hebben dan ook een speciale bierkaart hiervoor. Kortom, genoeg keuze uit diverse bieren, maar ook maaltijden. Wij nodigen je dan ook graag uit om te komen dineren in ons restaurant in Doesburg.

brasserie de poort in de buurt

Locatie van ons restaurant in Doesburg

Brasserie de Poort is gevestigd in het hart van Doesburg. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is het gemakkelijk om ons te bereiken. Wij raden je aan om eerst de historische wijk van Doesburg te bezoeken alvorens bij ons te dineren. Vervolgens kun je vanaf ons terras genieten van het uitzicht op de beroemde Martinikerk.

Heerlijk dineren bij ons restaurant in Doesburg

Voorheen waren wij Grand Café Duo. Maar sinds 1 december 2019 zijn wij aan een nieuw hoofdstuk begonnen. Concreet betekent dit dat wij een lange ervaring hebben in de horeca, maar nog een vrij nieuw restaurant zijn. Hierdoor kunnen en zullen wij je ook verrassen met onze uitgebreide menukaart, heerlijke gerechten en gevarieerde bereidingen. 

Zien we jou bij ons restaurant in Doesburg?

Lijkt het je leuk om een hapje bij ons te komen eten of gewoon een lekker drankje te drinken? Reserveer dan alvast een plekje op onze website. Zo ben je verzekerd van een plekje in het gezelligste restaurant van Doesburg.

brasserie de poort doesburg

Kom gezellig langs voor een hapje

Reserveer nu een plekje

'

    Reserveert u voor vanavond? Geef dan voor 17:00 uw reservering door. Mocht u na die tijd willen reserveren voor dezelfde dag, bel ons dan even (0313-235000) om zeker te weten dat er nog plek is.

    '