Restaurant dichtbij Ellecom, romantisch

Eten in een restaurant bij Ellecom

Ben je op zoek naar een trendy restaurant en brasserie waar je met je gezelschap kunt lunchen, cocktails drinken of dineren in de buurt van Ellecom? Dan is Brasserie de Poort de beste keuze, aangezien het op slechts 10 minuten rijden van Ellecom ligt. De warme en eigentijdse ambiance zorgen er meteen voor dat je in een gezellige omgeving komt.


Modern restaurant bij Ellecom

In ons restaurant bij Ellecom is dineren heerlijk! Met een verrukkelijk voorgerecht als carpaccio, gerookte zalm of een heerlijke broodplank kan de avond beginnen. Al toe aan het hoofdgerecht? Dat begrijpen we! Er is een ruime keuze aan hoofdgerechten. Gegrilde diamanthaas in een salade, tournedos, gamba’s en meer. Welk voorgerecht heeft jouw voorkeur?

Ook een dessert? Dan ben je bij Brasserie de Poort aan het juiste adres! Welk dessert kies je? Kies bijvoorbeeld uit een dame blanche, een frambozen ganache of het grand dessert. Wij serveren je graag het dessert naar wens in ons restaurant bij Ellecom.

Restaurant Ellecom

Avondeten in Doesburg

Kom bij ons gezellig borrelen met familie en vrienden. Op onze borrelkaart vind je alles wat je nodig hebt. Bovendien hoort bij een borrel natuurlijk ook altijd een borrelplank! Welke borrelplank wil jij op tafel? Brasserie de Poort biedt verschillende mogelijkheden. Hier vind je een link naar onze borrelkaart.


Gezellig lunchen in een restaurant vlakbij Ellecom

In een mooie omgeving dicht bij het centrum van Ellecom bijpraten met familie of vrienden? Bij Brasserie de Poort (vlakbij Ellecom) zijn er verschillende lunchspecialiteiten verkrijgbaar, zoals warme en koude broodjes, tosti’s, soepen en salades. Stevige trek? Vraag dan bij het lunchgerecht om verrukkelijke frietjes.

Het ideale restaurant voor een date

Met een speciaal iemand op date naar een restaurant in de buurt van Ellecom? Een romantische eetgelegenheid waar jullie je prima kunnen vermaken is Brasserie de Poort, dat vlakbij Ellecom ligt. Gezien de verscheidenheid van het eten zal het niet uitmaken of jij en je partner een totaal verschillende smaak hebben. Het menu omvat zowel vegetarische als rundvlees- en zeevruchtenopties. Hierdoor kan iedereen iets vinden.

Bovendien is ons restaurant naast Ellecom de perfecte setting voor zowel een relaxte als een verfijnde avond. Bij ons is alles mogelijk, zoals je al kunt zien aan het interieur waar de date al is begonnen. Er zijn vele mogelijkheden voor een romantische date met de moderne uitstraling. Met andere woorden, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Kom gezellig langs

Reserveer nu

    Reserveert u voor vanavond? Geef dan voor 17:00 uw reservering door. Mocht u na die tijd willen reserveren voor dezelfde dag, bel ons dan even (0313-235000) om zeker te weten dat er nog plek is.