Restaurant dichtbij Ellecom, romantisch

Restaurant in De Steeg

Brasserie de Poort is een restaurant nabij het prachtige De Steeg. Onze locatie bied je een unieke ervaring waar je kunt genieten van de mooiste culinaire hoogstandjes. Daarbij bereiden onze koks dagelijks de heerlijkste gerechten, waarbij verse en lokale producten centraal staan.

Ook kun je bij ons terecht voor een romantische maaltijd met je geliefde of een gezellige avond met vrienden. Kortom, wij zijn er om je te verwennen. Kom langs en ervaar het zelf, wij heten je van harte welkom bij Brasserie de Poort.


Brasserie de Poort, Restaurant in de buurt van De Steeg

Op zoek naar een gezellig en culinair restaurant in de buurt van De Steeg? Dan kun je bij Brasserie de Poort terecht voor een heerlijke maaltijd en een gezellig avondje uit. Onze brasserie ligt op slechts enkele minuten afstand van De Steeg en bied je een warm welkom en een gastvrije sfeer.

Of je nu op zoek bent naar een romantisch diner, een gezellige avond met vrienden of een zakelijke lunch, bij Brasserie de Poort zit je altijd goed. Onze menukaart biedt een breed scala aan gerechten. De gerechten variëren hierbij van traditionele Franse gerechten tot moderne, verfijnde maaltijden. Onze koks maken alleen gebruik van de beste en meest verse ingrediënten om van elke maaltijd een succes te maken.

Kom langs en ontdek zelf waarom Brasserie de Poort het populairste restaurant in de omgeving van De Steeg is. Wij garanderen je een onvergetelijke culinaire ervaring!

Restaurant Ellecom

Onze culinaire hoogstandjes en uitgebreide menukaart

Brasserie de Poort is een restaurant in de buurt van De Steeg en staat bekend om de uitgebreide mogelijkheden vol culinaire hoogstandjes. Onze koks bereiden dagelijks diverse gerechten met de meest pure en verse ingrediënten.

Variërend van verfijnde vegetarische mogelijkheden tot heerlijke vlees- en visgerechten, wij hebben voor iedere smaak wat wils. Ons menu verandert regelmatig, afhankelijk van de beschikbare seizoensproducten. Hierdoor kunnen we onze gasten altijd het beste bieden. Bekijk onze actuele menukaart en ontdek de culinaire hoogstandjes die Brasserie de Poort te bieden heeft.


Reserveren bij Restaurant in De Steeg, gemakkelijk en snel

Wij hopen je binnenkort te mogen verwelkomen in Brasserie de Poort, het restaurant in de buurt van De Steeg. Onze uitgebreide menukaart en culinaire hoogstandjes zijn een waar genot voor je smaakpapillen. Reserveer nu gemakkelijk en snel en beleef samen met ons een onvergetelijke avond! Graag tot ziens!

Kom gezellig langs

Reserveer nu

    Reserveert u voor vanavond? Geef dan voor 17:00 uw reservering door. Mocht u na die tijd willen reserveren voor dezelfde dag, bel ons dan even (0313-235000) om zeker te weten dat er nog plek is.