Brasserie De Poort

Restaurant in Doesburg

Op zoek naar een Restaurant in Doesburg waar je lekker én gezellig kunt eten en drinken? Kom dan langs bij Brasserie de Poort. Gevestigd in het sfeervolle en karakteristieke centrum van de hanzestad. In onze keuken maken we de lekkerste gerechten. In onze industriële sfeer geniet je van een overheerlijke lunch, gezellige borrel en een perfect diner.

Instagram social Facebook social

Ontdek en geniet

Omgeving Doesburg

Een dagje uit of gewoon genieten van de prachtige omgeving tijdens een wandeling of fietstocht? Vergeet dan ook niet het mooie centrum van Doesburg te bezoeken. Volgens ons echt een must-see. Brasserie de Poort is de ideale stop op de historische centrumroute door Doesburg als u een restaurant zoekt voor een hapje, drankje of diner.  Kom even lekker tot rust op ons terras met een heerlijke kop koffie of smakelijke lunch.

lunch doesburg

Meer dan alleen een restaurant

Hiermee bedoelen we niet alleen het mooie uitzicht op de Martinikerk, maar zeker ook de diverse mogelijkheden van ons restaurant voor jouw bezoek in Doesburg. Ben je op zoek naar een ervaring dan zijn wij de juiste plek. Je kunt namelijk genieten van een overheerlijke high tea, high wine of high beer. Daar serveren we dan passende hapjes bij. Reserveer dan wel even van tevoren, dan regelen wij de rest.

 

Houd jij van heerlijke verrassingen? Onze koks ook. Kies op dinsdag, woensdag of donderdag voor het verrassingsmenu! Tevens hebben we voor degene die gewoon simpelweg té veel lekkers op de kaart zien het shared dining arrangement. 

 

Ons sfeervolle restaurant en terras in Doesburg biedt ruimte voor jou en je vrienden en familie. Maar zeker ook voor jou en je zakelijke relatie staat ons team klaar om je de onvergetelijke ervaring te bieden. 

 

Bezoek je onze brasserie? Vergeet dan niet om een bericht achter te laten op onze Poort of Fame!

Kom gezellig langs voor een hapje

Reserveer nu een plekje

'

    Reserveert u voor vanavond? Geef dan voor 17:00 uw reservering door. Mocht u na die tijd willen reserveren voor dezelfde dag, bel ons dan even (0313-235000) om zeker te weten dat er nog plek is.

    '