Restaurant dichtbij Ellecom, romantisch

Eetcafé Doesburg

Brasserie de Poort is het meest romantische restaurant van Doesburg. Met een breed scala aan gerechten, van hartig tot zoet, is er voor iedereen iets lekkers te vinden. Ons keukenteam zorgt voor de heerlijkste gerechten, bereid met de beste verse ingrediënten.

In onze sfeervolle brasserie kun je genieten van een voortreffelijke lunch, een intiem diner of gewoon een drankje en een hapje. We hebben ook een ruime keuze aan wijnen, bieren en cocktails om je maaltijd compleet te maken.

Of je nu alleen komt, met je partner of met een groep, bij Brasserie de Poort zul je je altijd welkom voelen. Wij heten je dan ook van harte welkom in ons romantisch restaurant in hartje Doesburg.


Voor ieder wat wils

Bij Brasserie de Poort in Doesburg hebben we een breed scala aan gerechten om aan ieders wensen te voldoen. Of je nu op zoek bent naar een hartig, licht of zoet gerecht, wij hebben voor ieder wat wils.

Onze menukaart biedt een ruime keuze aan vlees- en visgerechten, pastagerechten, salades en broodjes. We hebben ook diverse vegetarische en veganistische opties beschikbaar. Voor de zoetekauwen hebben we heerlijke desserts, zoals onze dame blanche en frambozen ganache. Wij bereiden alle gerechten met de beste, verse ingrediënten voor een ultieme smaakbeleving.

Restaurant Ellecom

Sfeervolle brasserie voor lunch, diner of een borrel

Bij Brasserie de Poort in Doesburg kun je terecht voor een heerlijke lunch, een gezellig diner of gewoon een drankje in ons romantische restaurant. Ons uitgebreide aanbod aan gerechten, van hartig tot zoet, biedt voor ieder wat wils.

Of je nu komt voor een lunch of een romantisch diner in ons restaurant, bij Brasserie de Poort ben je van harte welkom. Daarnaast hebben wij een ruime keuze aan wijnen, bieren en cocktails om je bezoek compleet te maken.

Onze sfeervolle brasserie is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van lekker eten en drinken in een ongedwongen sfeer.

Wij verwelkomen je graag

Wij hopen je binnenkort te mogen verwelkomen in Brasserie de Poort, het meest romantische restaurant van Doesburg. Onze sfeervolle brasserie is de perfecte plek om in een ontspannen sfeer te genieten van lekker eten en drinken. Ons uitgebreide aanbod aan gerechten, van hartig tot zoet, biedt voor ieder wat wils. Onze gepassioneerde koks bereiden de heerlijkste gerechten met de beste, verse ingrediënten. En vergeet niet het romantische uitzicht op het pitoreske Doesburg, met haar klinkertjes en mooie kerk. Hopelijk tot snel!

Kom gezellig langs

Reserveer nu

    Reserveert u voor vanavond? Geef dan voor 17:00 uw reservering door. Mocht u na die tijd willen reserveren voor dezelfde dag, bel ons dan even (0313-235000) om zeker te weten dat er nog plek is.