Restaurant dichtbij Ellecom, romantisch

Restaurant Wehl

Ben je op zoek naar een restaurant in de buurt van Wehl? Dan ben je bij Brasserie de Poort aan het juiste adres. Gelegen in het hart van Doesburg bieden wij een gezellige en gastvrije sfeer waar je kunt genieten van heerlijk eten en drinken.

 

Onze uitgebreide menukaart biedt diverse lunch- en dinergerechten, high tea, high wine en high beer. Of je nu alleen komt of met een groep, jong of oud, iedereen is welkom. Onze koks verrassen je dan ook graag met een verrassingsmenu of shared dining. Kom vooral langs en vergeet niet een berichtje achter te laten op onze Poort of Fame!


Brasserie de Poort: restaurant in de buurt van Wehl

Brasserie de Poort is een gezellig restaurant gelegen in het hart van Doesburg, nabij Wehl. Onze menukaart biedt een ruime keuze aan heerlijke gerechten, van klassieke brasserie gerechten tot culinaire creaties. Of je nu met een klein of groot gezelschap komt, bij ons voel je je thuis. Onze unieke locatie met uitzicht op de Martinikerk en ons gezellige terras maken je ervaring bij ons compleet.

Geniet van onze verrassende menukaart en shared dining mogelijkheden of kies voor een high tea, high wine of high beer. Bij Brasserie de Poort vinden we het belangrijk dat je in een gastvrije sfeer kunt genieten van heerlijk eten en drinken.

Restaurant Ellecom

Onze menukaart: van lunch tot diner en van high tea tot high beer

Onze menukaart bestaat uit een mix van klassieke brasseriegerechten en culinaire creaties. Wij werken met seizoensgebonden ingredi├źnten en de beste streekproducten, zodat je kunt genieten van de meest verse en lekkere gerechten. Bij Brasserie de Poort vinden we het dan ook belangrijk dat iedereen kan genieten van heerlijk eten en drinken in een sfeervolle omgeving. Ontdek onze menukaart en laat je verrassen door de vele mogelijkheden die wij bieden voor lunch, diner, high tea en high beer.


Reserveer bij Brasserie de Poort

Wij hopen dat je enthousiast bent geworden over het dineren bij Brasserie de Poort en kijken uit naar je bezoek! Reserveren kan eenvoudig en snel via onze website. Zo ben je altijd verzekerd van een plekje in ons restaurant nabij Wehl. Heb je vragen of speciale wensen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag. Tot snel bij Brasserie de Poort!

Kom gezellig langs

Reserveer nu

    Reserveert u voor vanavond? Geef dan voor 17:00 uw reservering door. Mocht u na die tijd willen reserveren voor dezelfde dag, bel ons dan even (0313-235000) om zeker te weten dat er nog plek is.